154 Receta
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz i skuqur
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Oriz me Kungull
cook time 240 MIN
difficulty E Vështirë
Oriz Tailandez
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz me Pulë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz me Gështenja
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz me Salsiçe
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz Meksikan
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Pulë Spanjolle me Oriz e Domate
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz alla turk
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz i zi me Karkaleca
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Oriz dhe Erëza
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Oriz me Panxhar të kuq
Recetat 1 - 12 nga 154 te gjetura
Top