41 Receta
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Karkaleca me pançetë
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Spageti me Pançetë
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Tortelini me Rikota, Spinaq dhe Pançetë
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me Spinaq, Pançetë e Gorgonxola
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Kofsha Pule në Pancetë
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Vezë e skuqur me Kunguj dhe Pancetë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Salçiçe të vogla të mbështjella me Pançetë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Njoki me Pançetë dhe Salcë Pesto
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Spageti me Pançetë dhe Bajame
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Pançetë dhe Fileto Pule
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Fileto pule e mbështjellë me Pançetë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Tost me pançetë dhe krem djathi
Recetat 1 - 12 nga 41 te gjetura
Top