155 Receta
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Eskallop me Pana dhe Kërpudha
cook time 13 MIN
difficulty E Lehtë
Eskallop Pana Kërpudhë
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Fusili me Pana, Proshutë dhe Bizele
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Fileto derri me Pana
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Rosto viçi me Pana
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Role viçi me Pana dhe Kërpudha
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Fileto pule me Pana dhe Gorgonzola
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Domate dhe Krem pana
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Pana Cotta me Çokollatë dhe Krem luleshtrydhesh
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Mousse çokollate
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Akullore me Vafer
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Parfe me Lajthi
Recetat 1 - 12 nga 155 te gjetura
Top