20 Receta
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Panxhar
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Antipastë me panxhar
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Panxhar me Kastravec
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Rizoto me Panxhar
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Oriz me Panxhar të kuq
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Tartar Salmoni me Panxhar të kuq
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me panxhar, mollë dhe arra
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Panxhar dhe Kungull Moskat
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Panxhar dhe Djathë dhie
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Eskallop me Fileto Pule dhe Panxhar
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Karota, Panxhar dhe Salcë arrash
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Panxhar, Rukola dhe Vezë
Recetat 1 - 12 nga 20 te gjetura
Top