40 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Petulla me Patëllxhan
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Pica Patëllxhan
cook time 10 MIN
difficulty Mesatare
Patëllxhan sanduiç
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Patëllxhan me djathë Parmixhan
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Picë me Pesto, Patëllxhan dhe Domate
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Sallatë furre
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Mousse Otium
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Byreçka indiane me Pure Patëllxhani
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Viçi me Salcë Tartufi
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Tempura Japoneze
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Kuskus me Zarzavate
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Patëllxhanë të Mbushur
Recetat 1 - 12 nga 40 te gjetura
Top