184 Receta
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Patate e mbushur
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Panine me Patate
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Patate të shtypura
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Patate
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Rizoto me Patate
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Patate me Hudhër
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Musaka me Patate
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Tortë me Patate
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Ëmbëlsirë me Patate
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Patate në furrë
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Patate e Presh
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Patate dhe Kastravecë
Recetat 1 - 12 nga 184 te gjetura
Top