44 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Peshk Dental në Tigan me Arra
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Dental furre me perime
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Peshk me Kos
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Peshk
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Dentali në furrë me Patate
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Qofte të ftohta me Peshk
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Peshk në letër kuzhine
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Peshk Stavridh i bardhë me Hurmë
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Peshk Ton me Tortë Orizi
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Ravioli të mbushur me Peshk
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Peshk me Djathë Parmixhan
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Peshk me Tartuf dhe Perime
Recetat 1 - 12 nga 44 te gjetura
Top