30 Receta
cook time 55 MIN
difficulty E Lehtë
Pesto Panxhari
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me Pesto
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Pesto Gjenoveze
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Pesto me Brokoli
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona Pesto me Sallatë Kapreze
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Mish Pule me salcë pesto
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sanduiç me Salcë pesto dhe Vezë
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Picë me Pesto, Patëllxhan dhe Domate
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz me Domate dhe Salcë Pesto
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Njoki me Pançetë dhe Salcë Pesto
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Tarta me Pesto dhe Djathë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Djathë dhe Salcë pesto
Recetat 1 - 12 nga 30 te gjetura
Top