31 Receta
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Shparguj me Petë Sfoliatë dhe Krudo
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me Gërsheta me Petë sfoliate
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Petë me Kungull
cook time 32 MIN
difficulty E Lehtë
Petë të mbështjella
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Strudel me Mollë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Sfoliatë me kremviçe pule
cook time -
difficulty -
Byrek me petë të pjekura
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Qumështor me Petë dhe me Shurup
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Tortë me Mollë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Byrek me Pulë dhe Kërpudha
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Tartëza me Mollë
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Sufle me Mish Pule
Recetat 1 - 12 nga 31 te gjetura
Top