31 Receta
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Qumështor me Petë dhe me Shurup
cook time 75 MIN
difficulty Mesatare
Patate trëndafil me Brumë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Petë me Kungull
cook time 32 MIN
difficulty E Lehtë
Petë të mbështjella
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Shparguj me Petë Sfoliatë dhe Krudo
cook time -
difficulty -
Byrek me petë të pjekura
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me Gërsheta me Petë sfoliate
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Lazanjë me salcë ‘Gran Ragu’
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me kungull
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Strudel me Mollë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Sfoliatë me kremviçe pule
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me Spinaq
Recetat 1 - 12 nga 31 te gjetura
Top