807 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Rizoto me Turmerik Pluhur
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Salcë Dhalli me Qepë të njoma
cook time 75 MIN
difficulty Mesatare
Lakra të skuqura me Proshutë, Qepë dhe Hudhra
cook time 65 MIN
difficulty Mesatare
Qepë të mbushura
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Qepë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Qofte me Kungulleshka dhe Qepë
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Tavë Peshku me Qepë dhe Domate
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Lakror me Qepë e Domate
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Sallatë Belushke me Qepë
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Bishtaja me Qepë të karamelizuara
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Thjerrëza, Domate dhe Qepë
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Shishqebabë me Oktapod dhe Qepë
Recetat 1 - 12 nga 807 te gjetura
Top