104 Receta
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Proshutë e mbushur
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Argjinare me Proshutë
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Vezë me Proshutë
cook time 180 MIN
difficulty E Vështirë
Pica me Proshutë dhe Ullinj
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Lakër e kuqe me Proshutë Speck
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Gjoks Pule me Proshutë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Vezë me Proshutë Krudo
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Fusili me Pana, Proshutë dhe Bizele
cook time 85 MIN
difficulty Mesatare
Sallatë makaronash me Proshutë
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me Proshutë dhe Brokoli të pjekur
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona "fjongo" me Proshutë dhe Bizele
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Patate dhe Proshutë
Recetat 1 - 12 nga 104 te gjetura
Top