110 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me Proshutë të tymosur dhe Këpurdha
cook time 45 MIN
difficulty E Vështirë
Fileto Pule e mbështjellë me Proshutë të Tymosur
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Fileto pule me Proshutë të tymosur dhe Djathë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Tavë me patate, proshutë të tymosur dhe djathë picash
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me rukola dhe qafë të tymosur krudo
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Pappardelle me Bizele dhe Proshutë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona të mbushura me Proshutë
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Simite me Proshutë dhe Vezë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me proshutë dhe parmixhano
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Penne rigate me proshutë dhe lakër të kuqe
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Harengë të Tymosur
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Marule dhe Salmon të tymosur
Recetat 1 - 12 nga 110 te gjetura
Top