109 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Vodka me Qershi
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Gliko me Qershi
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Tiramisu me Qershi
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Tiramisu me qershi
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Qershi të tiganisura
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Sallatë Quinoa me Qershi e Fëstëk
cook time 150 MIN
difficulty Mesatare
Tortë Djathi me Qershi
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Qershi me Verë të kuqe dhe Vanilje
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Ëmbëlsirë me Qershi të pjekura
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Kifle me Qershi dhe Fruta të thata
cook time 135 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me qershi ‘Washingtoni i ëmbël’
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Komposto Qershie ose Kumbulle
Recetat 1 - 12 nga 109 te gjetura
Top