15 Receta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Salmon me Qiqra
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Gjellë me Qiqra
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Qofte me Qiqra
cook time 75 MIN
difficulty E Lehtë
Pasta me Qiqra
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Qiqra dhe Djathë
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Qiqra të pjekura me Djathë Parmixhan
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Qiqra dhe Gështenja
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Pate Qiqrash
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë spinaqi
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Krem qiqrash me toptha patateje
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Bishtajore
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Humus për vakt mëngjesor
Recetat 1 - 12 nga 15 te gjetura
Top