41 Receta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Salmon me Qiqra
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Gjellë me Qiqra
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Qofte me Qiqra
cook time 75 MIN
difficulty E Lehtë
Pasta me Qiqra
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Qiqra dhe Djathë
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Qiqra të pjekura me Djathë Parmixhan
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Qiqra dhe Gështenja
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Kek me fruta të thata
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Bel Qengji me Fruta të Thata
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Mousse ne Kumbulla të thata
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Kifle me Qershi dhe Fruta të thata
cook time 90 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë frutash të thata
Recetat 1 - 12 nga 41 te gjetura
Top