349 Receta
cook time 70 MIN
difficulty E Lehtë
Patate të pjekura me Qumësht në tavë
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Karrota me Qumësht
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Puding me Qumësht
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Biskota me Qumësht
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me qumësht
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Akullore me Fëstëk
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Akullore me Qumësht Kokosi
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Mish Qengji me Qumësht
cook time 60 MIN
difficulty -
Sultjash (oriz me qumësht)
cook time 240 MIN
difficulty Mesatare
Bakllava me Qumësht Panda
cook time 360 MIN
difficulty Mesatare
Pulë e gatuar me Qumësht
cook time 160 MIN
difficulty Mesatare
Mish derri me Portokall dhe Qumësht
Recetat 1 - 12 nga 349 te gjetura
Top