12 Receta
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Pica me Radikio dhe Vaj Tartufi
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Taliatele me Radikio dhe Spek
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Antipastë e ftohtë
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Quinoa
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë "Pasion"
cook time 180 MIN
difficulty E Vështirë
Sallatë Oktapodi e revizituar
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Burrata me Zemërkau
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Ton tigani
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Salmon i tymosur me Sallatë Frutash
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë Mistikanza
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë miks me Qofte me Gjizë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë Fresku
Top