79 Receta
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Kastraveca të marinuar me Krem dhe Rigon
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Sardele me Domate të thata dhe Rigon
cook time 13 MIN
difficulty E Lehtë
Pufka djathi të pjekura Asiago
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Byreçka indiane me Pure Patëllxhani
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Sallam me Pure Patatesh
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Ullinj dhe Portokall
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Thjerrëza
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Chateaubriand me Pure Patatesh
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Mish Cereme
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Gishta djathi Dhie
cook time 90 MIN
difficulty E Lehtë
Patate Greke të mbushura
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Patëllxhanë të Mbushur
Recetat 1 - 12 nga 79 te gjetura
Top