33 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Rikota me Mollë dhe Rrush të thatë
cook time 120 MIN
difficulty E Vështirë
Mus me Rikota, Biskota dhe Sorbeto
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Tortelini me Rikota, Spinaq dhe Pançetë
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sanduiç me Salmon të tymosur dhe Rikota
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Pite rrethore me Rikota dhe Ullinj
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Sanduiç omëlete me Rikota dhe Erëza
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Njoki me Spinaq dhe krem Rikota
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Kallamarë të mbushur me Rikota dhe Barishte
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Spageti me Rikota dhe Bathë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Fiq të mbushur me Rikota
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Tavë me Pene, Spinaq dhe Rikota
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Toptha me Rikotë, Meringa dhe Kafe
Recetat 1 - 12 nga 33 te gjetura
Top