135 Receta
cook time 100 MIN
difficulty Mesatare
Rosto Viçi e mbështjellë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Rosto viçi me Pana
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Rosto e mbushur me Vezë dhe Karota
cook time 70 MIN
difficulty E Vështirë
Mish Viçi me Vezë dhe Kërpudha
cook time 150 MIN
difficulty Mesatare
Rosto derri me mollë dhe rozmarinë
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Rosto me mish derri
cook time 150 MIN
difficulty Mesatare
Rosto Derri pikante me Mustardë dhe Mjaltë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Medalion Viçi
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Viçi
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Tartar viçi
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Shpatull Viçi me Karota të Karamelizuara
cook time 100 MIN
difficulty Mesatare
Role Viçi me Perime
Recetat 1 - 12 nga 135 te gjetura
Top