62 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Rikota me Mollë dhe Rrush të thatë
cook time 170 MIN
difficulty Mesatare
Bukë me Rrush të thatë
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Sardele të furrës me Rrush të thatë
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Nusepashke me Mollë dhe Rrush të thatë
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Kabuni me rrush të thatë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Zupë me Rrush të thatë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Kabuni me Rrush të thatë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Presh, Stika dhe Rrush të thatë
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Byrek i ëmbël me Rrush të thatë dhe Reçel
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Toptha me Rrush të thatë dhe Çokollatë të zezë
cook time 240 MIN
difficulty E Vështirë
Bakllava e thatë
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Pite me Rrush
Recetat 1 - 12 nga 62 te gjetura
Top