288 Receta
cook time 55 MIN
difficulty Mesatare
Bërxolla Gici me Salcë mushti molle
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Qofte "Nirvana" me Erëza dhe Salcë pikante
cook time 490 MIN
difficulty E Lehtë
Mish Viçi me gatim të ngadaltë
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Viçi me Karkaleca e Perime
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Gallo Pinto
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Vezë pikante djallëzore
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Blody Marry
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Midhje të mbushura
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Speca jeshilë të mbushur
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Fileto Viçi me Kërpudha Porçini
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Tartar viçi
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil Bloody Mary
Recetat 1 - 12 nga 288 te gjetura
Top