300 Receta
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Vezë e pjekur në Salcë domatesh
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Spageti me Gjoks pule dhe Salcë domatesh të thara
cook time 135 MIN
difficulty Mesatare
Fokaçia e mbushur me Proshutë, Djathë dhe Pesto domatesh
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Krem Domatesh me Qofte
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Farfalle me salcë kërpudhash dhe spinaq
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Levreku me Salcë Aurora
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Pasha Qofte me Salcë në furrë
cook time 160 MIN
difficulty Mesatare
Salcë makaronash Spageti
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Spageti me Qofte dhe salcë perimesh
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Salcë Holandeze
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Salcë Avokadoje
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Salcë Karavidheje
Recetat 1 - 12 nga 300 te gjetura
Top