30 Receta
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Sallam çokollate
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Tavë me Sallam
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Pilaf me Karkaleca dhe Sallam Pikant
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Topa djathi me Sallam
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Frittata me Sallam dhe Vezë
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Taliatele me Sallam turist
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Tavë me Patate dhe Sallam Llukanik
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Tortilla me Sallam viçi
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Piadinë me Sallam Napoli pikant
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Tavë me Vezë dhe Sallam
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Sallam me Pure Patatesh
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Njoki me Sallam dhe Pomodorini
Recetat 1 - 12 nga 30 te gjetura
Top