33 Receta
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Pilaf me Karkaleca dhe Sallam Pikant
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Piadinë me Sallam Napoli pikant
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Makarona me sallam pikant dhe salcë shtëpie
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Pica alla diavola
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Tavë Dheu pikante
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Biftek me Spec të kuq pikant dhe Uthull
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Sallam çokollate
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Tavë me Sallam
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Spaghetti pikant me hudhra, vaj dhe spec djegës!
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Picë me Suxhuk dhe Pazi
cook time 70 MIN
difficulty E Lehtë
Pica Spaghetti
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Topa djathi me Sallam
Recetat 1 - 12 nga 33 te gjetura
Top