27 Receta
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Vezë me Salsiçe
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz me Salsiçe
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Njoketi Sardenje me Salsiçe Derri
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Tortiglioni me Salsiçe, Brokoli dhe Arra
cook time 115 MIN
difficulty Mesatare
Spageti me Salsiçe Italiane
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Makarona tub të pjekura me Salsiçe
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Tava të veçanta me Vezë dhe Salsiçe
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Kunguj të mbushur me Salsiçe
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Salsiçe të mbështjella me Proshutë dhe Sheqer kaf
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Salçiçe të vogla të mbështjella me Pançetë
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Stamppot
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Hutspot
Recetat 1 - 12 nga 27 te gjetura
Top