8 Receta
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Sardele të furrës me Rrush të thatë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Speca të mbushur me Sardele të thërrmuar
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Sardele me Domate të thata dhe Rigon
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Sardele me Patate, Spinaq dhe Uthull
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Sardele të mbushura me Marule dhe Portokall
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë e thekur me Djathë, Sardele dhe Limon
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Tortë Patatesh
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Krudo Karkaleci
Top