103 Receta
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Koktej Selino - Martini
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Kocë me Selino në Furrë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Salcë me Shparguj, Karota dhe Selino
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Pasta me Selino dhe Salmon
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Mish derri me Selino dhe Karota
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Selino, Bizele, Finok dhe Vezë
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Lëngu i Shëndetshëm
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Oktapod me Salcë Pikante
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Karavidhe (Aragostë) Sote
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Salca me Domate
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Turbante me Levrek
cook time 255 MIN
difficulty Mesatare
Lakër dhe Biftek i kripur
Recetat 1 - 12 nga 103 te gjetura
Top