9 Receta
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Shalqi
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Aperitiv me Shalqi
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Akullore me Shalqi
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Xhel me Shalqi
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Shalqi me krem Kosi dhe Mjaltë
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Akull Shalqiri Trengjyrësh
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Djalli i Kentakit
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Pepper Lounge
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Fruta me salcë farash lulëkuqeje
Top