17 Receta
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
“Toptha” me Sherebelë dhe Gjalpë
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Kotëleta gjeldeti me Arra dhe Sherebelë
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Gjoks Pule me Salcë kërpudhash dhe Qepë
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Merluc, i ëmbël , i skuqur
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Gjel Deti me Gështenja
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Supa me Kungull
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Eskallop me Zarzavate të furrës
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Gjoks Pule me Proshutë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Salmon i tymosur me Sallatë Frutash
cook time 65 MIN
difficulty Mesatare
Vezë Scotch
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë e thekur me Djathë, Sardele dhe Limon
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Pjeshkë e pjekur dhe Mascarpone
Recetat 1 - 12 nga 17 te gjetura
Top