43 Receta
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Rizoto me Shparguj
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Shparguj
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Shparguj me Parmixhano
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Taliatele me Shparguj
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Shparguj me Hudhra
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Shparguj të pjekur me Kërpudha
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Pene me pulë dhe shparguj
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Shparguj me Petë Sfoliatë dhe Krudo
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Çaj me Xhenxhefil, Shparguj dhe Lime
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Rizoto me Shparguj e Çikore
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Pasta me Biftek dhe Shparguj
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Shparguj dhe Ton
Recetat 1 - 12 nga 43 te gjetura
Top