45 Receta
cook time 120 MIN
difficulty E Vështirë
Shurup trëndafili
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Qumështor me Petë dhe me Shurup
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Pulë me Shurup Panje
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Kek Xhenxhefili me Shurup Panje
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Binje me Shurup limoni
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Biskota me Shurup Panje dhe Vanilje
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Panna Cotta bajamesh me Shurup manaferrash
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Akullore me Banane
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Martini Kiss
cook time 75 MIN
difficulty Mesatare
Çokollata Niki
cook time 5 MIN
difficulty Mesatare
PomeGranate Summer
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Mango Cosmos
Recetat 1 - 12 nga 45 te gjetura
Top