46 Receta
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Pulë me Shurup Panje
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Kek Xhenxhefili me Shurup Panje
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Biskota me Shurup Panje dhe Vanilje
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Akullore me Drithëra dhe Proshutë me Salcë Panje
cook time 120 MIN
difficulty E Vështirë
Shurup trëndafili
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Qumështor me Petë dhe me Shurup
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Binje me Shurup limoni
cook time 5 MIN
difficulty Mesatare
Second Circle
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Akullore me Banane e Bajame
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Panna Cotta bajamesh me Shurup manaferrash
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Mollë të pjekura me Krem Kokosi
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë Panxhari me Djathë Dhie
Recetat 1 - 12 nga 46 te gjetura
Top