47 Receta
cook time 115 MIN
difficulty E Lehtë
Biskota Sheqeri me Vanilje
cook time 120 MIN
difficulty E Vështirë
Shurup trëndafili
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Tom Collins
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Qumështor me Petë dhe me Shurup
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Pulë me Shurup Panje
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Kek Xhenxhefili me Shurup Panje
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Binje me Shurup limoni
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Biskota me Shurup Panje dhe Vanilje
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Aromatique
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Apple Martini Bossa Nova Style
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil Amaro Montenegro “Monte Sour”
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil Gin Green
Recetat 1 - 12 nga 47 te gjetura
Top