250 Receta
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Çokollatë me Xhenxhefil dhe Spec djegës
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Mus me Çokollatë dhe Spec djegës
cook time 13 MIN
difficulty E Lehtë
Salcë me Spec jeshil djegës
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Pite e mbushur me Mish pule dhe Spec djegës
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Spaghetti pikant me hudhra, vaj dhe spec djegës!
cook time 210 MIN
difficulty E Lehtë
Mish Viçi me Speca djegës
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Ëmbëlsira me Speca djegës
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Tavë me Speca djegës pice
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Tavë me Speca djegës
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Biftek me Spec të kuq pikant dhe Uthull
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Kungull i mbushur
cook time 180 MIN
difficulty Mesatare
Lakër e zezë me Mish Derri
Recetat 1 - 12 nga 250 te gjetura
Top