30 Receta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Ngjala në Skarë me Salcë Gogozhareje
cook time 75 MIN
difficulty Mesatare
Biftek në letër alumini
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Kallamarë në skarë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Speca dhe Vezë
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Speca
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Speca të mbushur
cook time 90 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me Speca
cook time 70 MIN
difficulty E Lehtë
Krem Spinaqi me Speca Jalapeno
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Ton, Mocarela dhe Speca
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Tartë me Mish Pule & Speca
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Kek i kripur me Speca e Ullinj
cook time 210 MIN
difficulty E Lehtë
Mish Viçi me Speca djegës
Recetat 1 - 12 nga 30 te gjetura
Top