69 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Pite rrethore me Rikota dhe Ullinj
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz me Kastraveca turshi dhe Ullinj
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Merluc me Ullinj dhe Domate
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Kek i kripur me Speca e Ullinj
cook time 90 MIN
difficulty E Lehtë
Kallamarë në lëng dhe Ullinj të zi
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Pinguinë djathi kremoz
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Ullinj
cook time 180 MIN
difficulty E Vështirë
Pica me Proshutë dhe Ullinj
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Lepur me Mustardë dhe Ullinj
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Ullinj të mbushur me Djathë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Rizoto me Mish lepuri dhe Ullinj
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Tavë me Bishtajore, Ullinj dhe Stika
Recetat 1 - 12 nga 69 te gjetura
Top