375 Receta
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Salmoni me uthull balsamike
cook time 360 MIN
difficulty E Lehtë
Salmon i marinuar me Uthull dhe Sheqer
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Pulë e pjekur me Patate dhe Djathë të bardhë
cook time 115 MIN
difficulty Mesatare
Vorbë me Uthull
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Speca me Uthull dhe Hudhra
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Sardele me Patate, Spinaq dhe Uthull
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Speca të skuqur me Uthull balsamike
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Biftek me Spec të kuq pikant dhe Uthull
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Gjoks pule me Uthull balsamike dhe Hudhër
cook time 120 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kastravec e Djathë të bardhë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Salcë të bardhë
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Borë me të bardhë Veze
Recetat 1 - 12 nga 375 te gjetura
Top