237 Receta
cook time 90 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë e përzier me Rrepa të kuqe dhe Uthull molle
cook time 145 MIN
difficulty E Lehtë
Gjalpë Molle
cook time 150 MIN
difficulty Mesatare
Rosto derri me mollë dhe rozmarinë
cook time 115 MIN
difficulty Mesatare
Vorbë me Uthull
cook time 200 MIN
difficulty E Vështirë
Gjel Deti i mbushur me Mollë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Speca me Uthull dhe Hudhra
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Salmoni me uthull balsamike
cook time 360 MIN
difficulty E Lehtë
Salmon i marinuar me Uthull dhe Sheqer
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Sardele me Patate, Spinaq dhe Uthull
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Speca të skuqur me Uthull balsamike
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Filetë Gici me Mollë dhe Salcë të ëmbël pikante
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Biftek me Spec të kuq pikant dhe Uthull
Recetat 1 - 12 nga 237 te gjetura
Top