1055 Receta
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Pica me Radikio dhe Vaj Tartufi
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Viçi me Salcë Tartufi
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Pasta me Krem tartufi
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Kek me Vaj Ulliri
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Kek me Kakao dhe Vaj ulliri
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Kek me Vezë dhe Vaj ulliri
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Kek me vaj ulliri
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Qepë të njoma të pjekura me Vaj Ulliri
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Kek me Limon, Vaj ulliri dhe Rozmarinë
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Taliatele me Perime e Karkalec
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Mish pule i skuqur me Vaj ulliri dhe Erëza
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Spaghetti pikant me hudhra, vaj dhe spec djegës!
Recetat 1 - 12 nga 1055 te gjetura
Top