640 Receta
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Vezë Peshku me Portokall
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Kek Peshku
cook time 80 MIN
difficulty E Vështirë
Supë Peshku
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Krem Avokadosh e Vezësh Peshku
cook time 75 MIN
difficulty E Lehtë
Vezë të mbushura me panakota
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Peshku
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Karpaço Peshku
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Involtini Peshku
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Bis peshku
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Tavë Peshku
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Karpaço Peshku dhe Fruta Deti
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Filetë Peshku Krokant
Recetat 1 - 12 nga 640 te gjetura
Top